2009. június 11., csütörtök

4 ötlet, amivel pénzt kereshetsz

Ha már gondolkodsz azon, hogy bele kellene vágni az online kereskedelembe, csak még nem tudod mivel, akkor ez a cikk Neked szól. Több olyan téma van, ami népszerű az internetezők körében, ezek közül válogattam Neked. Ha ezekhez a témákhoz nyúlsz, és jól csinálod, akkor a siker sem marad el.

Szex
- talán a legkeresettebb téma az interneten. Készíthetsz a témához kapcsolódó termékeknek webshopot, indíthatsz online filmkölcsönző oldalt.

Pénz, pénzkeresés - még mindig elterjedt az a nézet, hogy az interneten könnyen, gyorsan lehet pénzhez jutni. Egy ilyen témájú oldalon árulhatsz esetleg könyveket, vagy csatlakozhatsz már meglévő oldalak partnerprogramjaihoz.

Egészség, egészséges életmód, wellness - ez a téma nemcsak az interneten hódít. E téma keretében indíthatsz egy webshopot, készíthetsz információs terméket, társulhatsz könyváruházak, wellness-szállodák partnerprogramjaihoz.

Hogyan csinálj - hogyan főzz gyorsan ebédet, hogyan takarékoskodj, hogyan készíts kutyaházat..., a téma kimeríthetetlen. Ha van olyan hobbid, tudásod, ami másokat érdekelhet, akkor ez lehet a Te választásod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése