2009. június 7., vasárnap

Kerestél már pénzt az Interneten?

Szinte mindig csalódok, amikor egy internetes pénzkeresésről szóló fórumra, blogra, honlapra találok. Mindegyik egykaptafára készült: ha nem valamely tuti jó MLM hálózatba való belépésre buzdít, akkor a biztosan fizető kattingatós reklámoldalakat ajánlja vagy egy programot, amit csak le kell tölteni, és már dől is a lé. Ugye Te is belefuttál már ilyenekbe?

Azért a csalódás, mert ezekkel nem lehet igazán keresni. Na jó, összejöhet pár dollár, de mikor, és az a pár dollár mire elég? Én viszont olyan kereseti lehetőséget, olyan munkát szeretnék, ami legalább egy fél havi fizetést kitesz (és nem a minimálbér felét!).

A "internetes guruk" azt mondják, hogy igazán keresni áruk, szolgáltatások értékesítésével lehet. Vagyis ha internetes munkát keresünk, pénzt szeretnénk keresni az interneten, akkor készítsünk egy webáruházat, egy honlapot, vagy vezessünk blogot, és ezeken keresztül értékesítsünk kézzel fogható termékeket, vagy a tudásunkat.

De ha megfogadjuk is ezt a tanácsot, előrukkolunk egy szerintünk tuti oldallal, termékekkel, akkor sem biztos, hogy onnantól kezdve gyarapodni fog a bankszámlánk. Ahhoz, hogy bejöjjön az üzlet, sokat kell tanulni, tenni kell a sikerért. Nem ez a legkönnyebb és leggyorsabb módja a pénzszerzésnek, de ha jól csináljuk, akkor kereshetünk annyit, amiből meg lehet élni.

Ha van esetleg más olyan jövedelemszerző ötleted, javaslatod, amivel az interneten legálisan lehet legalább félhavi fizetésnek megfelelő összeget keresni, akkor oszd meg velem is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése